søndag 14. mars 2010

En fantastisk oppvarming til en fantastisk tur

Nå reiser vi snart! Om under 2 timer forlater vi Solborg folkehøgskole og setter kursen mot New York. Det har egentlig ikke gått helt opp for meg enda. Vi er de siste som reiser fra skolen. De andre klassene dro for en uke siden, og denne uka har vi bare vært rundt 40 stk. Men vi har ikke kjedet oss, ikke i nærheten.

For lenge siden ble vi anbefalt av vår lærer Kjell Andreas, en gospelhelg som skulle være i Stavanger. Han sa det kom til å bli veldig bra, men jeg hadde aldri trodd det kom til å bli så bra som det var. I helga arrangerte Stavanger gospel company seminaret "This Is Gospel", hvor gospelartisten, pastoren og grammyvinneren Donnie McClurkin var hovedpersonen. Han hadde med seg mange dyktige musikere fra USA, med blant annet gospelgruppa Light of Love, og artisten Cincue Cellar, som forøvrig var utrolig bra. Det var utrolige dyktige musikere, og det var en glede å være med på dette seminaret. På fredag og lørdags formiddag hadde vi seminar hvor vi var et stort workshopkor på rundt 300-400 stk, hvor vi lærte flere gospelsanger. På lørdagskvelden fikk vi være med å framføre disse sangene på en stor gospelkonsert. Først varmet Stavanger gospel company, så hadde Cellar noen sanger før Light of love ikke bare hadde cd innspilling, men også dvd innspilling som vi fikk være med på! Tilslutt avsluttet Donnie McClurkin den forykende konserten, og det var høy dansefaktor på de siste sangene. What a man! Ikke nok med dette, i minglepausen midt i konserten, snakket vi med Cincue Cellar og Donnie McClurkin og vi fortalte at vi skulle til USA. Da sa Donnie at han ville møte oss der i en av de store gospelkirkene i LA. Det hadde vært utrolig gøy å møte han der. Han virket i hvertfall gira, og han sa at han skulle introdusere oss for pastoren der, fordi han kjente ham.

Mye bra står i vente nå. Nå drar vi til New York, og neste lørdag reiser vi videre til Los Angeles. Etter denne turen er det påske, og da går turen først til Mandal, så Oslo og tilslutt Børsa. Det blir en herlig ferie, og når den er ferdig skal det bli godt å komme tilbake å treffe igjen alle folka igjen. Dette blir digg!








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar