mandag 19. april 2010

Bryllup og Grand Prix på Solborg

Her på Solborg liker vi å kle oss ut, og det har det blitt mange muligheter til det i løpet av dette året. Forrige uke hadde 2. etasje Nyborg miljøkveld, og da arrangerte de rollebryllup. Alle fikk utdelt hver sin rolle som bestod av kjente folk, tegnefigurer og ikke minst brudeparet selv med sin familie. Jeg var så heldig å få vie brudeparet, og de ble godt gift, selv om det er muligheter for at en skilsmisse. Det står i hvert fall singel på profilen på facebook.




Vanligvis er det ganske chill på Rampelys, og i perioder gjør vi svært lite, men den siste uken har det vært utrolig mye å gjøre. På lørdag var det Grand Prix på skolen, og vi og Film og media hadde ansvaret for kvelden. jeg var med i pyntekomiteen, og det viste seg at det var mye mer jobb enn jeg hadde trodd. Spesielt siden bare 2-4 av 12 møtte opp. Fant ut at vi jobbet 16 timer effektiv jobbing tilsammen med oppsettingen av scenen og greenroom. Resultatet ble fantastisk og det var en veldig underholdende kveld. Var selv med som representant fra Tyskland. Var inspirert av den fantastiske sangen Dschingis Khan som var med i Grand Prix i 1979. Se her : http://www.youtube.com/watch?v=f4OptTvX4I0
Selv om idéen var god, var den kanskje ikke så bra gjennomført. Det var i hvert fall delte meninger om hvor bra det var. Startet veldig bra med å først få to åttere, deretter gikk det dårligere med to toere og resten null poeng :p Vi bare lo av hvor dårlig det gikk, og endte med rundt 100 poeng mindre enn vinnerne fra Belgia som fremførte låte Year 3000. Det var sinnsykt artig, og tidsmaskinen som ble brukt var helt fantastisk (trikken fra Kardemommeby dekket med aluminiumfolie og blinkende lys), Konge! En kjempebra kveld, selv om vi endte opp uten en eneste pris og få poeng.
Serbia
Greenroom
Vinnerne, Belgia
Ukraina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar