onsdag 16. september 2009

Vaulala here we come!!!






Det var i hvert fall det Gøril sa da vi kjørte fra Solborg folkehøgskole til leirstedet Vaulali på Tau. En kjempefin plass ikke langt unna skolen. Vi reiste dit på formiddagen på mandag og var der til i dag. Det var en skikkelig slapp-av-tur og vi gjorde egentlig ikke så veldig mye energikrevende.

Etter flere uker med regn, dukket sola endelig fram og vi hadde nydelig vær. Birthe ble til og med solbrent, og det er ikke verst midt i september. Dagen gikk derfor mye med på å være ute i det fantastiske været. Det var mange som badet, og vi padlet i kano.

På kvelden var vi så heldige å komme på intimkonsert til gutta, og I'm the only gay eskimo ble en slager :) Vi var samlet en stor gjeng på den lille hemsen på guttas sitt rom, og det ble en veldig koselig opplevelse!

Selv om det var en slapp-av-tur, skal det sies at vi faktisk var på en fjelltur. Okei, det var vel mer en liten høyde enn et fjell, og det tok bare 20 min å gå opp, men det var en tur. Frisk luft fikk vi i hvert fall. Oppe på toppen møtte vi en stor gjeng med unger som kasta stein og var helt ville. Det var en gjeng på rundt 50 unger fulgt av bare 3 voksne som satt å spiste kjeks mens ungene lekte på kanten av "fjellet". Jeg ville aldri sendt ungen min på den turen for å si det sånn. Da vi kom opp viste det seg at et av barna var vår lærer Olavs barnebarn!

På kvelden var det lagkonkurranse, og vi skulle sanke inn poeng fra 6 forskjellige poster. Til slutt skulle vi skrive en sang med ord som vi hadde fått på veien til melodien Idyll av Postgirobygget. Sammenlagt kom vi på 3. plass, men vant for beste lagnavn! Vi kalte oss for "Rompetrollmoll og Powerpuffdoll" og det var klart det beste navnet på leiren.

Selv om det var godt å komme tilbake også, var det litt rart, for her er det alt for stille. Store deler av skolen er fortsatt på tur, og nå er bare Rampelys, KMD, Kreativ kunst og Film og media på skolen. I morgen kommer flere tilbake, så det blir koselig.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar